.

Desserts / Toetjes

 

 

 

Proteïne fluff

Ingrediënten:

  • 100 gram diepvries aardbeien
  • 30 gram micellar caseïne poeder (smaak vanille - Powersupplements)
  • scheutje volle melk
  • handje ijsblokjes
  • zoetstof naar smaak

 Garnering:

  • aardbeien
  • bramen

-----

 Bereidingswijze:

Doe de aardbeien in een keukenmachine / blender en maal fijn. Voeg vervolgens de ijsblokjes toe en crunch totdat ze fijn zijn.

Doe het geheel in een andere kom en voeg de caseïne poeder, scheutje melk en evt. wat zoetstof toe. Gebruik nu een mixer om dit luchtig te kloppen. Klop gedurende 6 a 7 minuten totdat er pieken ontstaan.

Doe de fluff in een schaaltje. Garneer met wat aardbeien en bramen.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn