.

Vitamine Kantine 

Verantwoord eten bestellen, ja het kan echt!

Voor veel mensen is eten buiten de deur / eten bestellen een moment waar ze voornamelijk “ongezond” of minder “verantwoord” eten. Je kan immers bijna niet gezond eten buiten de deur of er is gewoonweg weinig keuze. Dit is niet helemaal waar. Buiten de deur eten of met bestellen is er wel degelijk de mogelijkheid om gezondere keuzes te maken. Als je weet waar je op moet letten is dit heel makkelijk te doen. Nu spreek ik als gewichtsconsulent en is dit voor mij wellicht vanzelfsprekend om hier rekening mee te houden. Maar dan moet je wel stevig in je schoenen staan om de juiste keuzes te maken. Ik begrijp dat het dan moeilijk is om alle verleidingen te weerstaan. 

Nu zijn er gelukkig mensen die op voorhand al de juiste keuzes voor jou maken en die verantwoorde gerechten maken en ze op een serveerblaadje aan jou presenteren. Klinkt goed toch? Maar ja dan moet je natuurlijk wel weten waar deze hotspots zich bevinden. Guess what. Ik heb een juweeltje gevonden. Gelegen in het mooie Gorinchem. Tussen alle horecagelegen. Laat me aan jullie voorstellen: De Vitamine Kantine”.

De mensen die mij kennen weten dat ik vaak spontaan en ook tijdens mijn consulten praat over de “Vitamine Kantine”. En nee, ik word hier echt niet voor betaald. 

De Vitamine Kantine is de plek waar je terecht kan als je een keer geen tijd of inspiratie hebt om te koken en toch wat gezond en verantwoord wil eten. Je kan het thuis laten bezorgen, afhalen of met lekker weer daar buiten eten. 

Er worden met pure, eerlijke en veelal seizoens-producten de lekkerste smoothies, salades, broodjes en maaltijden gemaakt. Je kan hier terecht voor je lunch, diner en/of tussendoor. Afhalen, bezorgen of gewoon lekker in de Vitamine Kantine je maaltijd nuttigen. Het kan allemaal. Gezond, verantwoord en pure producten waarmee bereid word, dat moet vast duur zijn? Het tegendeel is waar. Daarnaast word er rekening gehouden met diëten. Voor mij persoonlijk is de Vitamine Kantine de Place To Be! 

O ja, ook op feestjes/ bedrijfsfeestjes staan ze voor je klaar met een catering.

Voor meer informatie en/of het menu zie de website hieronder.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn