.

Hoe krijg je nou jouw perfecte Summer Body?

Jaaaaaa, de temperaturen gaan omhoog en de meeste mensen die mij vragen stelleen zijn bezorgd om hun kleding uit te doen op het strand.... shock emoticon 

We hebben de winter achter de rug en het is niet erg om een klein beetje meer gewicht mee te dragen op dit moment, niemand zal je daar op bekritiseren of veroordelen. 

Je kan je zomer  lichaam teug krijgen in de tijd dat je besteed aan social media.Maar het belangrijkste wat je moet weten is dat je geduld hebt en vooral geen paniek hebt.

Het maakt niet uit hoe graag je het ook wil, je lichaam heeft ook limieten. Dus verwacht iet de volgende maand 15 kilo te zijn afgevallen. Je zal alleen maar teleurgesteld zijn bij deze gedachten die je uiteindelijk niet waar hebt kunnen maken .

Maar wat kan je dan wel doen? Verminder je huidige aantal calorieën. Maar ga ook niet extreem weinig eten. ( Een goede gewichtsconsulent /voedingscoach kan voor jou precies berekenen hoeveel je moet eten om af te vallen. Dit verschilt ook echt per persoon. )

Ga naast dat je je calorieën verlaagd ook wat meer bewegen. Alle kleine beetjes helpen om jou doel te behalen. En belangrijkste in dit verhaal is, "HOUD VOL!!"

Zoek iets wat jij vol kan houden qua eten , houd je niet van sla ga dan geen sla eten omdat je denkt dat dit werkt Wat wel werkt is voeding te eten wat jij lekker vind en waardoor je toch je doelen kan behalen. Ook hierbij kan een gewichtsconsulent / voedingscoach je in begeleiden. Deze houdt rekening met jouw wensen en levensstijl. 

Er zullen soms weken zijn dat je wellicht niet afvalt. Maar als jij je aan je voeding houd en blijft bewegen dan gebeurt er wel degelijk iets. Alleen is de weegschaal niet altijd even aardig door dit te laten zien. Gebruik een meetlint, kijk naar het gaatje van je riem om naar je kleding wat losser gaat zitten. Dat is betrouwbaarder dan die weegschaal. 

Heb je hulp nodig? Maak vrijblijvend een afspraak.

WIST JE TROUWENS DAT :

Mijn consulten worden (deels) vergoed door verschillende zorgverzekeraars.
zie: https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/…/Vergoedingen.html
wat er vergoed wordt door uw eigen verzekering.

Meer weten? Check: www.foodnmove.nl


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn